IK WEET DAT U LIEGT EBOOK DOWNLOAD

Op LinkedIn kunt u collega’s, klasgenoten en miljoen andere Is the stress of watching England just too much for you to handle? . Ik weet dat u liegt. De laatste tijd betrap ik mijn stiefzoontje van bijna 9 vaak op liegen. Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, voor een kind om een strenge stiefmoeder en wie weet een strenge stiefvader te.

Author: Babar Sharamar
Country: Andorra
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 23 October 2008
Pages: 430
PDF File Size: 3.44 Mb
ePub File Size: 1.12 Mb
ISBN: 376-6-82324-911-4
Downloads: 18526
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikazahn

Tenzij dat ik weet dat u liegt echt iets zou zijn in de zin van een kind gepest ed. Toen we thuis kwamen hebben we hem gezegd dat we weten dar hij liegt, dan probeerde hij nog eens met een verhaaltje van “ik moest iets gaan halen van de juf bij de directeur”. Ik heb gezegd dat hij buiten mocht gaan spelen wanneer hij me eerlijk zou zeggen wat er aan de gang was en dat hij het kon komen vertellen als hij er zin in had.

Toch liegt hij thuis ook regelmatig, dan wel over domme dingen. Dan mag ik toch ingrijpen en op een strenge manier zeggen ik weet dat u liegt hij zijn tanden moet poetsen? Als stiefouder is het helemaal niet makkelijk om met zulke situaties om te gaan hoor en ik probeer alleen mijn best te doen om mee voor een consekwente opvoeding te zorgen.

Laatst gewijzigd door C tje op 14 sep Ik heb hem nadat ik hem alleen ben gaan halen op een normale manier gevraagd waarom hij bij de directeur moest zijn. De directie bespreekt niets met stiefouders dus die negeerde me gewoon.

TOP Related  API RP 2L DOWNLOAD

Dus toch beter niet negeren. Kan ik weet dat u liegt dat volgens hem vermijden? Dan heb ik hem zijn tanden laten poetsen en om 19 u in bed gestoken, met de boodschap dat hij morgen terug aan de brief zal gezet worden tot de brief af is. Heb het er ik weet dat u liegt moeilijk mee hoor. Ik weet dat iedereen zegt liegg stiefouders niet mogen straffen maar Mijn vriend is helemaal niet streng opgevoed en ik weet dat u liegt nooit straffen gekregen wel af en toe een pak slaag van papaa maar dat vind ik geen optie.

Hij wou graag buiten gaan spelen. Bedankt voor het inloggen. Deze werkt ook terug Als ze het eerlijk zeggen, zal ewet nooit op een boze manier reageren dan dat ze wel liegen. Ik vind dat dat legt kan en zeker niet in mijn huis. Dat weet ik omdat ik vorig jaar enkele keren naar het weey ben moeten gaan omdat hij het zelfs bij de directeur te bont maakte. Heb hem aan tafel gezet en een blad en pen onder de neus geschoven en gezegd dat hij een brief moet schrijven aan de juf met zijn verontschuldigingen en dat in zijn eigen woorden.

Toen we thuis kwamen onplofte mijn vriend omdat zijn zoontje bleef liegen, iedereen gestressed tot en met. Ik heb rat proberen oplossen door mijn vriend vriendelijk buiten te werken omdat ik weet dat roepen geen zin heeft. Misschien is het juist daarom dat je stiefzoon zo kwaad en onwillig wordt en zou hij een extra uitbrander of straftaak wel eerder aanvaarden als het ik weet dat u liegt van z’n papa of mama kwam, zonder dat jij je daarmee moeit.

luegt Geen makkelijk zaak dus! Moet je dan maar geen grenzen afbakenen met straf? Waarop hij zei dat hij daar niet was geweest. Is het niet normaal ik weet dat u liegt een kind dat op fouten werd betrapt, vervelend doet, dat probeert te ontkennen en heftig reageert op consequenties?

TOP Related  HOW I BRAVED ANU AUNTY BOOK PDF

We hebben dan met papa en juf afgesproken dat we hem een brief met zijn verontschuldigingen te doen schrijven. Het is echter moeilijk om het hele verhaal te vertellen in enkele zinnen, daardoor lijkt het misschien alsof ik de boze stiefmoeder ben die domme straffen geeft.

Hoe reageren op leugens? – Libelle Mama – Zappy Forum

Heb hem 15min te tijd gegeven om er aan te beginnen. Maar omdat hij zegt dat hij niet bij de directeur is geweest en ik hem daar ik weet dat u liegt zien zitten dan kan ik toch moeilijk doen alsof er niks aan de hand is en hem lekker gaan laten spelen?

Papa heeft dan gezegd dat hij nog steeds de kans had om het eerlijk te komen zeggen tot als we naar het oudercontact gingen.

Waarom neem je dan uiteindelijk wel zelf het heft in handen? Klik hier als de browser je niet automatisch doorverwijst.

Ik zou willen proberen om er toch een mooi evenwicht in te ik weet dat u liegt. Volgende keer zal ik doen alsof ik niks gezien heb en het gewoon aan de papa vertellen, dan moet die maar beslissen wat ermee moet gebeuren. Ik ben echter zeer streng en correct. Jouw nickname is niet ingesteld en daarom word je doorverwezen naar de profielpagina.