BASISKENNIS BOEKHOUDEN PDF

QR code for Basiskennis boekhouden (BKB). Title, Basiskennis boekhouden ( BKB). Authors, Jan Buist, Henk Rugenbrink. Publisher, Utrechtse Uitgeverijen. 10 Sep Oefenexamen Basiskennis Boekhouden (BKB) Opgaven oefenexamen Basiskennis Calculatie (BKC) 1. Add to cart. 12 items R,09 R PREMIUM summaries are quality controlled, selected summaries prepared for you to help you achieve your study goals faster! Be the first one to add content.

Author: Aralabar Mikak
Country: Somalia
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 4 June 2007
Pages: 364
PDF File Size: 8.38 Mb
ePub File Size: 18.55 Mb
ISBN: 278-8-39969-861-3
Downloads: 28777
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daigrel

Dat zijn gegevensverzameling en -verwerking, informatievoorziening, planning en organisatie, communiceren en het maken van afspraken.

Copy code to clipboard.

Het werk wordt een stuk eenvoudiger baasiskennis kennis op zak van deze termen. De managementvragen die hierbij spelen, gelden ook voor de zelfstandige ondernemer. Met het diploma Kostencalculatie niveau 4 kan de toekomstig financieel-administrateur zelfstandig deze taken uitvoeren.

Never a dull moment! Zeker als u directiesecretaresse of personeelsconsulent bent.

Summary Bkb in balans Basiskennis boekhouden

Preview 2 out of 30 pages. Na het behalen van het diploma Secretariaatspraktijk heeft de kandidaat deze kerntaken van de functie secretaresse in de vingers.

Aan bod komen bijvoorbeeld journaalposten en boekhoudkundige modellen. Preview 4 out of 21 pages. Trusted by students worldwide Over the past month, 21, students have bought study materials through Stuvia. Onderwerpen die aan bod komen zijn de basisbegrippen van marketing, marketinginstrumenten, toepassingsgebieden, de externe en interne omgeving. Deze aantekeningen zullen op het gebied van boekhouden deels ook een handje kunnen helpen.

TOP Related  FAST TRACK OBJECTIVE ARITHMETIC BY RAJESH VERMA PDF

Do you really want to delete this prezi? Het administratief ordenen en vastleggen van gegevens? Zo ook voor een personeelsfunctionaris.

Diplomalijnen by Nederlandse Associatie voor Examinering on Prezi

Voor diegene die leiding geeft of in de toekomst leiding wil geven, is dit de eerste stap naar sterk leiderschap. In de aantekeningen zijn begrippen, formules en voorbeelden beschikbaar. Na het afronden van Zakelijke Correspondentie Nederlands is de kandidaat in staat diverse stijlen en briefsoorten te herkennen en goed te kunnen schrijven. Na het afronden van het examen is de kandidaat in staat de theorie, opgedaan bij NIMA Sales B1, in praktijk te brengen. De volgende onderwerpen komen aan bod: No generic book summaries, but the specific content you need to ace your exams.

Basiskennis Boekhouden Uitgebreide samenvatting van het boek ‘Basiskennis boekhouden’, inclusief voorbeelden. Last year students earned over R from selling their work to other students. Vooral om de stof wat meer beeldend te maken. Delete comment or cancel. U werkt volgens bedrijfsregels, volgt instructies op en leeft procedures na. Met het Associatiediploma Medische Correspondentie is de kandidaat in staat een ingesproken tekst te verwerken in briefvorm in een tekstverwerkingsprogramma.

TOP Related  CHAMATKAR CHINTAMANI PDF

Na het afronden van het Associatie-examen Medische Terminologie is de kandidaat op de hoogte van de meest gebruikte medische terminologie. Your fellow students know exactly where the pitfalls lie and what the key elements will be to your success in that module. Comments 0 Please log in to add your comment. Modules binnen een diploma zijn in iedere willekeurige volgorde af te leggen. With their assistance, you can become well prepared and can avoid having to retake exams.

Preview 3 out of 19 pages.

Overspecific summaries are at your disposal. Management assistent is een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden in diverse vakgebieden: With their assistance, you can become well prepared and can avoid having to retake exams.

Bedrijfseconomie – Rekenen met verkoopcijfers Hierbij aantekeningen die gaan over rekenen met verkoopcijfers.

Het hebben van kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie en communicatieprocessen is onontbeerlijk voor iemand die werkzaam is op een personeels- of loonadministratie.